Glad lilla jul

 
 
 

Lyx morgonmål

Det är min lillebrorsfödelsedag idag så vi åt lite mera avanserat morgonmål än det vanliga rågbrödet med skinka.
 
Hello! Igår var det julkonserten som jag då hade hoppat av men ändå måste servera saft på. Jag gömde mig bakom kannorna hela tiden.. Men hade ändå riktigt kul med Albin och några andra. Lyckades inte hålla mig för skratt längre än 4 minuter. 
 
Idag fyller Niklas år så skall få tårta. Det är ju alltid positivt och sen kommer också min kusin på galen släktfest så det blir trevligt att träffa honom eftersom han tyckte han skulle vara i USA hela sommaren och inte med mig. Men vi hörs senare! Kommer antagligen mera matbilder idag. Haha..

Gissa vem?

 
Jag och Julia ritade med barnen idag så vi blev väldigt ritsugna så ritade när vi for till Julia. Hah det slutar allt med att jag blir sur när jag ritar..Nåja men blev helt nöjd denhär gången men armen och handen blev urusel så jag måla allt svart?
Annors har det varit rätt lungt och vanligt. Hörs senare!:)

10 dagar gammal blogg nu! Haha

Dagis fortsatte och det rullar på rätt bra. Jag kom hem nångång 3 och så kom Ruby hit nästan genast. Hon är på prao i stan på ett cafe så vi hade mycket att diskutera! Det blir ju svårt att leva om hon inte vet varenda detalj om mitt liv..
 
Senare var det puntti träningar men de var inte särskilt effektivt och Minja feida mej när jag som mest behövde henne. Skall allt läxa upp henne när jag ser henne;) Hahah.
 
Men annors bestämde jag mig idag att jag skall sluta var ett retarderat barn som inte kan finska så skall nu se på tv. Det värka inte allt för svårt.
Odd molly har så söta kläder^^

Dagis

Idag fortsatte dagis och de var som vanligt roligt. Jag drog till Julia efter det där vi chillade lite och åt massor med smörgåsar. 
Efter det hade jag någonslags sångövningar som kunde ha gått bättre. Vi sjunger 3 flickor på samma gång då i stämmor så det blev lite rörigt. Måste fixa till det nästa vecka. Hejdåh!

Mysit

 
 
Idag var jag första dagen på dagis. Det var hur kul som helst och inte särskilt ansträngande. Jag fick många nya vänner! Vi lekte mest och jag vet inte hur många gånger de sa åt mig: Titta upp, titta ner, titta hit, gapa, du är en apa. Och så var det lika roligt varje gång.
 
Senare var det sånglektion som gällde och jag lyckades få min stämma på plats. ( Vet inte vad jag har hittat på för egen?) Men det kändes som om jag kom påå nånting viktigt idag. ingen aning om vad det var men allt blev lättare.  Konstigt det här med sång.
 
Annors tänkte jag bara säga att jag kanske skrev ett lite vel negativt inlägg om Lördag. Det var ju skit roligt så länge det varade! Men vi hörs.
 

Länk

Jag var just på en 9km lång länk. Det kändes så skönt eftersom de inte var varmt och jag dog inte i värmeslag som jag annors brukar..Men tydligen tyckte inte mina ben att det var rätt temperatur för jag fick värsta utslag efteråt? Ush det såg jätte underligt ut!
 
Imorgon är det dagis som gäller! Kommer bli jätte kul eftersom jag har Julia med mej och jag tycker så om småbarn. Men nu skall jag bara ta det lungt eftersom jag inte har sovit hemma på över en vecka nu. Hejdå!

Shamoi

Chillar i Julias rum och funderar över gårdagens tråkigheter. Slutade inte så lyckat, när de måste kasta ut alla i slutet, eftersom folk började söndra och stjäla allt skit. Hade haft lite högre förväntningar av detta. Men idag har vi ätit plättar! Mycket gott. 
 
Gammal bild från sommaren 

Sista dagen här:(

Hej! Det var riktigt sorligt att det var sista dagen på butiken. Det har varit så kul! Och jag blev vän med alla som jobba där och jag gillade att man fick göra saker praktiskrt för en gångs skull. Inte bara sitta med näsan i boken hela tiden som i skolan.
 
Jag fick riktigt bra feedback så det är ju alltid roligt. Det jag har fått göra:
-Prismärka
-Ordna undan grjer så att det skulle bli plats för nya juldekorationer
-Bära grjor hit och dit
-Ordna fram blommor och saker
-Lägga upp saker så som jag tycker det blir vackrast
-Städa
-Hjälpa till med blomsterarengemang
-osv.
 
Så jag har haft rätt mångsidigt program. Sen har det varit mat hela tiden så jag har varit konstant propmätt.
 
Men imorgon kommer jag hem på morgonen så att jag sen hinner på fest! Taggad! Kommer bli skit bra! Men nu skall jag tala med Linnea när jag ännu har chansen!
 
 
 

Tips!

 De här yoghurtarna var jätte goda! Rekomenderar! De kommer från Lidl.
 

Gymmet

Har inte tränat på skitlänge men nu skall jag och Linnea dra till gymmet så kommer bli så skönt! Fast jag gillar inte ijentligen att gå på gym själv för jag vet aldrig vad jag skall göra. Vet liksom inte riktigt vad som är passligt mycket? Det är ju inte så kul om man inte tar ut sig ordentligt. Nå nog blir det bra.
 
Igår var vi me Närpes 9or till Vasa för att se på någon mässa. Mässan var skit tråkig men annors var det ju kul! Men hejdåh guyyys
 
 
 

Outfit


Tuesday with my friend!

Tjenare! Idag fortsatte praon här i Närpes. Fick plocka undan allt möjligt och sen skulle juldekorationerna fram då. Jag längtar så till julen jag! Tycker det är så mysigt. Men jag tycker Anton sa att det bara är 24 skoldagar kvar tills jullov så det är ju inte allt för dåligt!
 
Jag och LInnea gjorde smoothie eller milksahke eller vad det nu sen blev. Men det var ialafal mycket gott! Nu skall vi bara ta det lungt tills LInnea skall på dansträning. Kram!

Dagens inspiration

 

Blåbär smoothie

 

Prao

Hej! Jag sitter just nu i Linneas rum för jag är på prao här och jobbar i hennes mammas blommaffär. Det har varit en riktigt skön dag och jag har mest fått prissätta och lyfta saker hit och dit. Somtur är det kaffepaus hela tiden så jag blir ju inte precis överansträngd.
 
Annors har jag varit trött efter veckoslute med galna scoutvänner. Men jag är lite stressad för vi hoppad av julkonserten med Ruby och jag misstänker att jag inte kommer ha ett huve efter prao. Så nu skall ja leva livet i 2 veckor!;) Hejdå!
Bild från förra veckan