Inget hår kvar

 
Har inget hår kvar nu när de slitna toppparna är borta. Så drömmen om att någonsin få långt hår är krossad. Men är vel hält nöjd endå. 

Sista provet imorgon

 

Tröttare kan man inte hitta

Igår var det stafettkarneval och det är ju nog en av de roligaste händelserna på året! Sprang 100m i svenskan och vi kom sjätte så kunde vel ha varit sämre antar jag. Efter det drog vi till Nette och jag stannade övernatten så nu är ganska död nu men som tur är jag övernaturlig och behöver aldrig sova.
Stal söta Minjas bild
 
 

Bron




När man borde sova





Kocken själv

 
 
 

Lever livet

 
Fysik är farligt. Jag hakar så lätt upp mig på onödiga detaljer vilket leder till att jag kan lägga hur många timmar som helst på ämnet.

Babysitters Black Book

Sömn är överskattat skall se en till film nu..Hantera mej:'D

Klåddar

 
Jag kände att jag kulle gå och gosas lite under min skoba istället för att köra den så nu är mitt ben lite ur funktion om man säger så. Vilket ju är ganska iriterande med tanke på att ja inte kan sporta. Magmuskler går ju förstås endå göra och Niklas hade något helt galet program som jag tänkte gråta mig igenom. Kunde vara skoj! Puss! 
 
 

Längtar så galet mycket

 
 
 

Glad Morsdag

 
 

Löerdags morgnar och materiel lycka

 
 

Kollar hotel

Nette är ju påväg till Spanien nästa år och såklart kan vi ju inte vara ett år utan att träffa henne så vi började redan kolla på hotel i Madrid. Blev ju lite taggad om man säger så! Men det finns ju så många otroligt konstiga hotel.
Två exempel...

Springer runt på nätterna

Har kommit fram til att det är så jävla skönt att springa på kvällarna. Är alltid då jag har huvudvärk och den går bort på tre sek om jag springer. Så det är ju värt det. Det är konstigt hur kilometrarna bara sammlas på hög när man springer regelbundet. Har sprungit 55km på två veckor nu.. betydligt mer än på vintern när jag var värsta slatret någonsin:'D
Bästa träningskompisen ju. Gammal bild dock..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glada Vappen

 
Lite lugnare bilder från veckoslutet
 
Tycker inte alls om vappen egentligen. Tycker det alltid är en sån press på att man måste göra något så mina förväntningar var typ minus tre. Men hade det egentligen riktigt kul. Berodde vel mest på att mina vänner råkar vara de bästa:'D 
 
Det lite mindre trevliga med vännerna var väl att en viss liten en skrämde skiten ur mej med sina spiritism historier. Tror egentligen inte på sånt men om nån är 110% övertygad kan det vara svårt att inte börja tvivla lite. //Emilia