Dagens resultat

 
Har egentligen försökt öva på prov men det brukar ju oftasst resultera i nånting liknande som det här. Nä men har faktiskt nästan läget under kontroll nu så tänker fara på träningar ikväll. Är taggad haha!
 
Annors har det inte hänt nånting särskilt extra. Fick höra några kuliga historier som ja hade missat. Men hejdå!

En natt på Nilsas

Hallo! Det senaste dygnet har jag spenderat på stödisutbildning på Nilsas. Riktigt kul var det ju. Vi är ett rätt brokigt gäng men det är väl det som är roligt. Jag har inte sovit överdrivet mycket eftersom vi på natten smög över till pojkarna. Det hör liksom till.

Jag kom dessutom fram till att folk oftast dömmer mig som dum och blond.. Jag har aldrig tänkt på det men det är ju lite sorgligt. Nåja är ju faktiskt smart när jag vill! De är lite underligt när folk märker det... Haha kan få se några förvånad miner emellanåt;)

Idag har jag läst på prov...jee d va ingen höjdare direkt. Men lyckades ta mig iväg på en 5km länk ialafal så det var skit skönt! Men gonatt nu ska jag ta igen lite sömn!

Öm kvalite bilder



Julias födelsedag

 
Hejsan tjolahejsan! Idag började vi med att sjunga för Julia! Hon fyller nämligen 8år på Onsdag. Det var ett galet partaj med släktingarna. 
 
Gårdagens partaj var nästan lika galet som dagens. Lite grejjer gick sönder man annors var det riktigt lyckat. Men nu är det läxorna som kallar. Puss hej!

Kan inte ladda ner bilder

 Sitter just nu och angstar över att jag inte kan ladda ner bilder på Niklas dator (den enda datorn vi har som man inte hinner vänta 30 generationer framåt för att sätta på). Nåja men det positiva med idag är att jag först var på friidrott och sen på 9km länk så har varit mycket aktiv idag! Hihi.
 
Ikväll är det fest hos Isse så dit är jag ju nog påväg. Fast kommer hem efteråt fastän alla stannar övernatten någonstans eftersom jag inte vill dö i trötthet. Hejdå nu ska jag fortsätta med att läsa lite på prov och sånt kul.

Pink!

pink
Öh jag känner att pink helt klart är min favorit träningsfärg..Haha! Man blir ju så glad. Men jag skall just dra på träningar till alaktiviteshallen.
 
Igår var vi på besök till Brändö. Jag vill så börja där! Men det tar ungefär 1h 5min med buss så skulle måsta ofra ganska mycket för att gå där men jag är ungefär 80 procent seker på att jag börjar där. Om jag dör av trötthet är det vel bara att byta till Sibbo. Men det skulle vara så mega roligt att byta lite miljö och träffa nya människor. Norsen kommer ju vara i samma byggnad första året så då kommer det vara så sjukt mycket folk. Men nu måste jag börja göra mig klar! Puss!

Norsen

Idag efter skolan for vi flickor till stan. Jag köpte mig en hårinpackning för splittrade toppar så hoppas den funkar. Treeseme brukar ju i och för sig vara mycket bra. Sedan åt vi på det super mysiga vapiano.
 
Sedan drog vi till Norsen som ju är ett gymnasie i stan. Men jag tyckte inte det var allt för fint. Jag såg egentligen inget extra med det. Eller det är ju nya människor och så men inte veta jag om dom är trevligare än i sibbo. Men imorgon skall vi fara till Brändö för att se hur det är.                                                                        
 
Mitt fantastiska kvällsmål från igår

Måndagar är alltid jobbiga

 
Idag har jag svävat omkring på rosa moln och varit allmänt trött och svag. Det kändes som om mattaboken skulle ha vägt minst 375.3 kilo om man skall var exakt.
 
Nu skall jag äta och sen iväg på sånglektion så jag får lov att rycka upp mig lite grann. Men vi hörs senare. Puss!

Estland med Ruby, Julia och Cata

Hejsan tjolaheisan! Idag var det Estland som gällde så 6.15 ringde min klocka ch jag dog lite men det kan inte hjälpas. Men kul hade vi med båtbufeer och alla möjlig underliga händelser.

 



Mat

 
Jag har haft ganska mycket på senaste. Träningar, hjälpisutbildning och skolarbete så har inte hunnit blogga alls. Och imorgon är det Talinn som gäller så måste gå och sova tidigt. Puss!
 
 
 
 

Snö

 
Tjena tjabalu! Jag kom just hem efter en lång dag. Var ju först i skolan då och direkt där efter for vi till prg. Eller de andra for men jag glömmde ju såklart mina saker så jag sökte mina saker och sen en Oscu som jag inte varit med på länge. Så det var trevligt att tala lite med honom emellanåt.
 
Sen hade vi utbildning och jag var ju såklart en strålande elev. Direkt efter for vi till Minja för att äta och sen på träningar. Alltid kul att var med Minja. Nåjo men nu skall jag läsa de 100 sidor som återstår av min moddabok...Hejdå!

Monday

Måndagar är ju aldrig roligt men hade sång idag så det jorde iallafall dagen lite extra. Annors har jag gått omkring och fusit. Jag var inte alls beredd på sånthär väder. Fast jag tycker ändå om det för det blir så mycket ljusare!

Jag är också extremt stressad av att Julia har börjat blogga så mycket. Jag hinner ju inte med...Nåja men nu skall jag läsa min moddabok som råkar vara skitbra så gonatt!

Tacofest

 Hejsansvejsan igår var vi alla tjejer hos Nette. Det var riktigt mysigt att laga matvtillsammans och sen sov vi över så han tala om allt möjligt. Tack gud att jag var på länk före för vi trotta i oss en hel del;) Men det är så det skall vara.
Jag vaknade lite tidigare än alla andra så när min telefon dog gick jag ut och tog kameran med. blev så glad att det fanns snö så jag måste ju helt enkelt fotografera. Sen drog jag vidare till Moffa för att fira honom och sen på fotbollsträningar. Men hejdå!

Isprinssesan

 
 Hejsan svejsan! NU har jag tagit så många lissubilde att jag blir riktigt oroad över min mentala hälsa så jag bytte till att ta bilder på den ända i min familj som ställer upp på att bli fotad. Julia. Jag lova henne att länka hennes blogg sä har är den Julia. Haha.
 
Igår sa Minja att hon skulle på lämk så jag kunnde inte vara sämre så sprang 9k och hade lite muskelträning efteråt. Sen träffade jag Julia. Men på kvällen drar vi alla till Nette på taco fest så jag borde kolla upp hur jag skall ta mig dit. Hörs senare!♥

Black and white

 

Mina fjantiga vänner

 
Idag var jag med Julia och Nette (bilden är från igår). Det var skoj som alltid men nu mår jag jätte illa jag vet inte vad det beror på. Först trodde jag bara att jag var hungrig men när jag åt började jag bara må mera illa:/ Det är ju inte så kul precis.  Jagtänkte se på tv och hoppas på att det går om:/ Hejdå!

Smoothie

 
 
 

Fotboll

Hejsansvejsan! Skoldagen idag var nog lite trög måst jag säga...Jag längtar nog efter gymnasie nu för de känns bara så gammalt och vant med hela dethär kvs systemet..Uss! Nåjo men sen kom mycket folk till mig och jag visade mitt nya rum och vi drack smootihe och hade allmänt kul. 


Sen tyckte vi att vi nog hinner en halv timme med prg för att sen fara vidare på fotboll. Men nu är ja mycket trött så jag tänkte sova! Gonatt!

Kalifornien resa!

Jag är skitglad just nu för pappa beställde just biljetter till en två veckor lång Kalifornien resa. Vi skall bo på en massa hotell längs med kusten och sola, shoppa, sporta och äta gott. Är så himmla glad för det har länge varit tal om det här men det är ju så himmla dyrt så vi har inte kunna bestämma oss men som tur fatta pappa nu också hur awesome det här kommer bli så nu är allt perfekt.
 
Men idag kom jag ihåg att skolan är otroligt tråkig...Nåja efter skolan for jag till Ruby för vi hade en massa saker vi måste tala om! Haha men sen var det träningar och nu skall jag sova så gonatt!💞




FårEmilia

 
 
Öh jag känner att domhär lockarna gick lite över styr..Haha. Jag hade planera att vara en prinsessa när jag vaknade inte ett får. Nåja tur att jag inte valde att testa denhär metoden inför en skoldag...Men jag har kommit fram till att jag älskar mitt nya objektiv. Det är ju skit bra! Jag gillar att det blir sådär blurrigt i bakgrunden. Bara jag övar lite grann blir det nog perfekt.
Men har inga planer för idag. Får se vad tjejerna gör. Fast egentligrn borde jag göra läxor. Fml. Hejdåh!

Söta Kajsas födelsedag

 
 
Hejsan halo! På Fredag var vi hos Kajsa för att fira min och hennes födelsedag med släkt och vänner. Hade riktigt trevligt. Senare drog vi alla flickor till Isse. Det var mycket kul pga att Isse hade satsa så mycket på program. Tyvärr blev jag lurad/manipulerad att dricka spott. Det smakade ungefär lika gott som nudlar. Ush...
 
Senare ringde Albin och sa att vi det var fest och att vi skulle komma. Så dit drog vi alltså. Jag sov sammanlagt en timme så Lördagen gick ut på att sova.  Idag har jag tapetserat i typ 7-8 h så nu håller jag på och gosar och har det mysigt. Orkade inte fara till Isse med de andra idag. Vi ses!

Sweet 16

Jag började dagen med att american pancakes och få paket. Jag fick ett objektiv som jag är skit nöjd med. Fick
lite annat också bland annat ett fisknät? Haha tack pappa. Men jag skall visa imorgon. Sen for jag och Niklas på länk. Jag räknade att jag har länkat 48 km dethär jullovet så är rätt nöjd. Och mera skall jag hinna.
 
Joel, Jesper och Clara kom hit för att fira mig. Vi åt mera god mat och så talade jag med dom. Sen nångång 8 drog jag till JUlia där alla andra var. Fick 16 cupcakes av Nette och Julia! HIhi tack tjejer. Men nu skall jag se på himym^^ Så hejdå!♥

Grattis Emilia;)

 

1 januari

Det är så skönt att det är ett nytt år. Man får lämna allt dåligt bakom sig. Linnea var ju här på nyår så vi hade riktigt kul! Spelade pingis med Anton och Niklas och så åt vi gott och talade. Men de for iväg 4.30 till Spanien så träffades bara en kort stund.

Idag började jag med en länk och sen måla vi mitt rumms tak.
Jag drömmer seriöst mardrömmar om att mina tapeter skall bli fula...haha men sen for jag i äg till Julia med Nette och Ruby så att d fick berätta om allt som hände igår. Haha många roliga historier. Men imorgon är det min födelsedag så nu skall jag sova. Gonatt!