Jag har just sett döden i vitögat

Eller egentligen har jag jort på mitt engelskaprojekt men det är ungefär samma sak...Om inte värre! Testade just hur länge min presentation räcker och jag har 10 av 15 min..
 
Annors har jag varit på länk och på sång. Sånt är alltid kul! Men puss nu måst jag skriva en bit till! 

Gårdagens middag

Hejsan! Idag började jag med att länka eftersom hela gårdagen gick ut på att ligga i min säng så mycket som möjligt. Vilket var sjukt skönt! Jesper kom hit idag och så var vi hela släkten på middag för att fira mammas födelsedag.
 
Nu är det yoga och sen skall jag försöka söka sommarjobb. Skulle ju inte vara allt för dåligt att ha lite pengar också...Puss!
Gårdagens hemlagade kebab
 

Hemåt--->


 Sitter just nu i bilen påväg hem. Böt till snowboarden idag så hade mycket roligare. Är trögare på bräde så det kändes som om jag fick åka lite grann till och med. På eftermiddagen försökte jag lära Julia att åka bräde vilket inte var det lättaste men det gick riktigt bra!

Men nu är det direkt till Cata och bubbla som gäller!


Himos

Hejsantjohojsan! Det har hunnit hända en hel del sen jag skrev senast! Jag var på kryssning till Sverige med Julia, Viola och Sara! Mycket kul var det ju nog:D Vi shoppade och chilla på båten. 

Just nu sitter jag i en stuga i Himos. Inte det vildaste skicentret precis men det går vel... Skall ta snowboarden imorgon så det blir mera utmaning.



Länk och yoga

Idag har jag bara länkat och varit på yoga. Det är så himmla skönt att få kopla av och göra det man vill! 

Nu skall jag bara dricka te och sen i säng! Kanske i bastun skulle vara en ide. Men vi ses!



Död

Jag är såå trött just nu! Var på Torsdag och skalade potatis och dukade och förberede för Fredagens gammeldans efterfest. Vi for först till Wiliam med Albin och Julia och sen vidaretill lokalen. Kom hem nångång halv 9 och stupa i säng.

På fredag åkte vi direkt efter skolan till lokalen och fixade allt. De var lite panik i ett skede men det ordnade sig. Kom hem runt 3 tiden. Det var riktigt kul kväll!:D

En grå Onsdagsmorgon


Hejsan tjolahoppsan. Mamma tyckte att jag måst åka buss till skolan den här veckan om jag är seriös med att börja Brändö. Tyvärr tar jag det här med att stiga upp i tid lite vel seriöst...så har en massa extra tid nu! Nåja men vi ses!

Friihet

Jag skall skriva det sista provet imorgon så det är äntligen slut på denhär stressen. Nåja de måste vel på något sätt märkas att det är slutet av 9an. Annors har jag varit på länk igår och i förgår och idag på träningar så har varit riktigt aktiv.



Gårdagens

 Tog bilden av Cata

Gårdagen var mycket trevlig. Vi var flrst hos Hannes drog sen vidare till ett ställe och bubblade. Det var riktigt mysigt men jag såg en mus så fick hjärrtslag... Ush möss är så otroligt obehagliga! Men sen sov vi med N, M, R hos J. 

Idag har jag varit på en 10km länk i solen! Det var så skönt! Senare är det yoga som gäller. Puss! Nu kallar proven igen-.-
 

Tröttis

Sommnade efter att jag kom hem från skolan...Så jag skippar träningarna idag och går imorgon istället. Känner mig lite dålig men skit i det. Tänker bara ta det lungt ikväll.
 
Igår var vi hos Oscu med lite människor och bubblade så det var riktigt kul. Tyvärr hade jag köpte en soppa som smakade spyor så det var lite mindre kul. Puss!
 
 

Bildkonst





Godmorgon!




Tisdags träning

Idag var jag allmänt trött och sista timmen skrev jag fyssaprov som jag inte hann göra ordentligt men missade bussen. Så måste vänta en timme vilket var okej för vi gick med några till Cafe Control. Sen kom Minja till oss och sen for vi för att träna småbarn i friidrott. Dom var så otroligt söta!

Sen var det dags för egna träningar som var helt okej men det var inte helt min dag. Nu skall jag sova! Puss!


Lite klädinspiration från wehearit

Hemma

Idag gick jag till skolan för att skriva biologi provet bara för att sen konstatera att jag måste hem. Men är påväg till skolan imorgon för jag älskar den så mycket! Nä men jag måste skriva mitt fyssaprov så att jag skall kunna fokusera på mitt tyskaprov-.- fml.
 
Annors har jag inte jort så mycket idag. Har tänjt lite och sett på tv och nu är det skolarbete.Ajo jag fixade bananpankakor till mig men brände dom smått så de var ju inte så lyckat...Puss!
 
 
 

Kan inte gå normalt

Har varit ett mega skönt veckoslut men nu är jag jätte trött och kan knappt gå men hej det är ju så det skall vara! Omväxlande program och nog tror jag jag fick nånting ut av det. är ialfal skitaggad att träna. Som tur har jag en kulig Minja att träna med så det är perfekt!
 
Det som inte är så mega skönt är att jag är skithungrig och jag måste vänta ännu nästan en timme på att få mat och jag har inte ätit sen halv 1 så jag e semi döende.

Träningsläger

Tjenare alla 10000 läsare! Idag har jag spenderat 4h på träning och skall snart träna 2h till så de blir no riktigt tillräkligt. Men det är rätt skönt att bara få fokusera på träning och inte bry sig om nånting annat.

Annors har vi planerat att gå och simma ikväll och så hem imorgon. Puss!