Älskade säng

Sitter just nu och halvstressar eftersom jag har en liten fest imorgon och alla WCn är sönder. Jag menar vad är chanserna? Nåjo men de skall försöka fixa det imorgon så jag håller tummarna för det skulle vara lite småpinsamt att sägaåt alla att de inte kan komma?
 
Idag var vi hos Minja med Julia och Nette. Så det var ju helt kul! Som alltid. Gonatt!
 
 
Dreglar just nu över mk klockor.
 

Trötta ben

Sitter just nu och försöker hålla ögonen öpnna. Idag har vi spelat säbä med SiGy. Hur roligt som helst för vi hade ett bra gäng så de är alltid kul! Altså om jag skulle få börja om hela mitt liv skulle jag börja spela sähly som typ fyraåring och bli galet bra. För det är ju en skit rolig sport.
 
Senare idag var vi och tränade småbarn i en timme och direkt efter det på egna träningar i 2 timmar så nu är jag helt färdig. Puss!
 
Tog bilden av Cata

Matmässa

 
Hade inget vettigt för mig så jag följde med på mat oc bokmässa med familjen idag. Man får ju provsmaka en massa god mat och på kvällen kom mommo och moffa och åt middag med oss och nu är jag i matkoma... Men det är alltid kul! Vi lyckades också köpa hem en massa saker som vi bara märkte att vi behövde jätte mycket. Och sen beställde jag hem 4 napakorun. Hihi så är lite taggad. Men gonatt!

Söndagsmorgon

 
Ingen har ännu vaknat så ja sitter och myser med min bästa vän aka my computer. Nä men det finns ju seriöst inget bättre än när man får stanna kvar i sängen hur länge man vill. 
 
Gårdagen var rolig Vi badade bastu och åt pizza. De andra tittade på film men jag och två andra årkade inte. Jag vet inte vad det är men när jag är stressad i skolan kan jag inte se på tv? Det blir mitt i allt helt omöjligt att koncentrera sig..Men nu skall jag vänta att de andra vaknar så att jag kan laga kaffe. Puss!

Håller på och pysslar

Jag håller på och målar min spegel/mamma målar min spegel just nu. Har läst lite hissa och skall nu dra till Julia för att se henne och Nette! Sa du tefest? Sen far vi antagligen till Oscu med alla andra så denhär dagen känns ju inte allt för illa. 
 
Igår var vi med Ruby,Cata och Annika och tittade på 22 jump street. Hade det jätte mysigt och var en ju en rolig film så rekomenderar om i inte redan har sett den! Puss!
 

Lite grejjor jag köpt på senaste

Lite shopping från Tyskland och något från Helsingfors och klädstången från IKEA.
 

New in

 

Dusha är ju helt okej

Kom just hem från att först ha tränat småbarn och sen tränat själv och så började jag läsa på matta. Så har varit ganska fullt idag om man säger så. Och morgondagen blir typ lika full men sen borde det lugna sig lite.. Skall typ sova igenom hela veckoslutet. Hur fan klarar folk gymnasie? :'D Nä skrev faktiskt kemiförhör idag som borde ha gått ganska bra! Skall försöka sluta få 5or och 6or... Skäms ju nog lite. Puss!

Hemma igen

Halo! Flyget hem från Tyskland landade 10 igår så har sovit hela dagen nu för att ta igen mig efter allt. Har ialfall haft det jätte bra och familjen som jag bodde hos var super trevliga! Jag har shoppat, ätit och sett mig omkring. Skall sen senare visa vad jag har köpt.
 
Kan inte tala svenska mera och försöker hela tiden börja tala engelska med alla så det är ju lite underlit. Tror inte jag någonsin varit i den situationen att jag inte har en enda svenskspråkig person med mig (för en längre tid då). Men det var hur bra som helst. Idag skall jag yoga och ta igen lite skola..Puss!
 

På flygfältet

Sitter just nu på flygfältet och väntar. Har redan provat alla parfymer som bara är möjliga och kollat alla butiker så nu finns det inget mer att göra än att vänta...

Men måste se om jag hittar wifi så kan jag uppdatera här på bloggen. Kanske måst vara trendig och söka upp ett starbuckskafe..men vi hörs! Puss!

Tagga Tyskland

Har nästan packat klart för imorgon! Skall bara hitta mina strumpbyxor så är det fixat! Känner mig ganska trött så taggar lov så himmla mycket. Idag slutade jag halv 4 så ville bara gå och sova men har varit ute och gått med hunden i typ en timme och sen försökt göra läxor.. Det gick ju inte så hemskt bra i och för sig.
 
Kunde ju vara värre..

Söndag

Lyckades för en gåns skull sova länge på morgonen så vaknade först halv 11. Då blir man glad! Sen gick jag och springa men sprang bara 4km eftersom mina ben vägde typ hundra kilo var.. Jäkla friidrott.  Nåjo sen har jag bara gosat och på kvällen var jag och äta middag med mammas springkompisar och deras familjer. Så det var ju trevligt. 
 
Gårdagen spenderade vi hos Hannes vilket var mysigt. ''Tittade'' på matchen och hade det allmänt bra.Men nu skall jag sova. Puss!
Angstar lite över att Julia är i Grekland just nu och inte jag. Så tittade på gammla bilder från USA. Men på Tisdag skall jag ju faktiskt till Tyskland så helt uruselt är ju inte mitt liv..Men ganska.

Julias födelsedag

Var igår på träningar och for sen vidare till Minja för att fira Julias födelsedag med några andra tjejer! Hur mysigt som helst fast jag förstår verkligen inte hur vi fortfarande hittar på saker att säga till varandra eftersom vi är tillsammas typ 24/7. Men endå kan vi tala i timmar och inget extra behöver ha hänt? Nåjo sen drog vi till Cata och pojkarna kom också så hade en trevlig kväll. Kom hem nångång två tiden.  
 
Idag började jag dagen med träningar och skall antagligen läsa lite hissa nu för ingen aning om vad Mesopotamien är? På kvällen får vi se va som händer. Puss!
 
Bilderna var så usel kvalite att jag måste göra dem svartvita...
 
 
 

Långa dagar

Valde att stanna hemma och läsa istället för att träna idag vilket jag inte är helt säker på att var rätt val men det skulle ha blivit en så sjukt stressig dag annars. Men det är ju inte så kul... 
 
Har just kollat gårdagens ph.. Känner mig faktiskt ganska smart när jag ser på dem. Nu skall jag göra mig klar för att gå och sova. Puss!
 Två bilder från Lördagen.

Pappa är bra på att laga mat^^

Har varit och tränat småbarn och sen efter det på egna träningar plus att jag har skrivit ett fyssa projekt så har hunnit med en hel del. Annars har det vill inte varit så extra och nu skall jag i dushen. Puss!
 

Temavecka

Det ät temavecka på gång just nu och dagens tema var pyjamas. Hur gosigt som helst och jag hade håret flätat i två franskaflätor så kände mig som en 5 åring^^ Which is nice. Imorgon taggar jag inte så mycket för eftersom det är emotema. Man blir ju liksom bara mera angst av det men får vel se vad jag hittar på.
 
Har varit skit stressad idag och nu skall jag fortsätta stressa. Slutade halv fyra och for sedan direkt på sång så kom hem lite före sex. Fest. Eller så int.

Frukost

Gårdagen var vel helt kul men jag drog hem rätt tidigt för årkade inte mera med folk som bara härjade. Men det var bra ordnat och det fanns balja! Så den rädda mig. 
 
Idag skall jag inte så mycket bara gör lite läxor, springa och sen yoga. Känner att det kan behövas för fastän jag lovar mig själv att tänja efter att jag tränat gör ju det precis aldrig. Man är ju lite stolt faktiskt. Puss!
 

Nya detaljer i mitt rum

 
 

Länk

Började just dagen med en niokilometers länk. Hur skönt som helst! Altså det är konstigt hur mycket piggare man blir av att röra på sig. Jag är riktigt trög om jag inte har gjort nånting alls... Nåja men ikväll drar jag till Camillas fest så är taggad för att bada i tunnan! Före det skall vi fara med några sötisar till Minja och laga en överaskning för Camilla! Taggar för det också för vi har ju så roligt när vi bara fjantar...Puss! 
Bilder från weheartit.

Pizza och filmkväll




Höstdagar

 
Skolan slutade halv 4 så var rätt trött och hungrig när jag kom hem. Så har mest sätt på tv och sånt. Men gick ändå ut en stund och fotade fastän det var helt för mörkt och allt blev bara suddigt.. Längtar till veckoslutet! Men det gör man vel alltid. Puss!
 

Nöjd

Köpte några hårband från glitter som då är meningen att de inte skall slita på håret. Eller så har jag upfattat det? Okej ett av dem har gått av men är annors nöjd för man kan sätta upp håret hur som helst utan att det sen ser det inte ut som en katastrof när man släpper ut håret. Så använder dem nästan hela tiden.
 
 
 

Gymma--->

Har inte gymmat på skit länge så är faktiskt lite nervös..Haha. Nä men det känns ju ganska uselt om jag har blivit jätte mycket sämre. Men skall ialfall fara med Cata så då kan det ju inte bli annat än bra! Och efter det drar jag till prg och träffar lite fulisar hade jag tänkt mig. Så idag är en bra dag! Puss!
Wow dom musklerna påriktigt...:'D
 
 
 
 

Igår