Påväg hem

Har inte velat blogga från stugan för har int haft några ordentliga bilder och det tog lite blogglusten.. Men har ju då varit en vecka i gäddrag med släkten. Var sjuk i början så låg mest i min säng men frisknade till i slutet. Har haft sånglektioner och gitarlektioner så dog inte helt i tråkighet. Och W kom också till hanns stuga så har varit en hel del med honom. Vilket ju är kul. Men puss!

Part 4

 
 

Väntar

Sitter just nu och väntar på bussen från hem från borgå som går om 2,5 h eller faktiskt nu bara 2h och 10min... Nåjo men har slagit mig ner på ett cafe och försöker äta en bulle möjligast långsamt. Det går inte så lysande.

Igår kom Ruby till oss så att vi skulle hinna tala om allt som har hänt när jag varit borta! Sen drog vi vidare och såg på Catas mega söta doge med några andra pojkar. Altså jag är inte så stor hundälskare men den här är bara för pupsig!^^
Ikväll skall vi på restaurang med familjen och träffa en tyskfamilj (pappas chef) så jag får träffa hans flickor så det blir sekärt roligt! Men vi ses! Kram!



Part 3 haha har massor kvar..

 
 

Part 2

 

Resan part 1

 
 
 

Godmorgon



Jag har alla vettiga bilder på min kamera så skall blogga ordentligt när jag kommer hem (på söndag?). Vi har gjort så mycket att hela tiden så klockan 9 har jag nästan alltid varit så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna. Men dom sista dagarna kommer vara lite slappare så kommer kanske till och med hinna sola lite.. Nåjo men vi hörs! Puss!

Hollywood bowl






Ny




Glad tjej


Jag vaknade idag klockan 4 så klockan 6 gick vi på länk med Niklas...Det var riktigt skönt. Vi har annors vandrat runt här i L.A hela dagen och jag har redan hunnit slösa pengar på krimskrams. Men det är ju det som är iden med utlandsresor.. Det borde har varit det sämsta vädret idag men har ändå bränt mig så det har nog varit riktigt tillräckligt varmt! Men nu skall jag se vad vi hittar på näst. 

Vaken

Just nu är klockan 5 här i L.A  men jag kan ju inte precis sova för mitt dygn är så underligt just nu. Resan tog allt som allt över 21 h men lyckades faktiskt sova ganska mycket eftersom jag kom hem nå gång halv tre natten före och vaknade nångån 5... Nåjo men det finns wifi här på hotelet så skall vara aktiv med det här med bloggen:D puss!
Bild från nattes fest