Midnight run

Sprang igår midnight run som ju då är 10km lång. Det var riktigt kul och sprang det på 51.37 så sprang 5min hårdare än förra året så var rätt nöjd. Nog för att det är rätt knäckande när en massa gubbar springer förbi dej... det höjer ju inte precis självkänslan. Nåjo men nu mår jag lite konstigt för lyckades inte sova särskilt bra inatt. Men skall just fra iväg på match och sen yoga. Puss!
 

Fredag

Hejsan! Kom just hem från skolan och skall nu fara och springa tror jag. Eller det har slutat regna så det finns inga ursäkter mera och jag har inte gjort något på sen måndag eftersom jag var sjuk så det känns ganska hemskt nu. 
 
Vi får se vad som händer ikväll. De värka lite dött men men... Nog händer det alltid något i galna sibbo. Puss!
 
 
 

Ibland är det svårt

 
Man skulle ju tro att jag lärt mig laga mat vid det här laget men nej. Allting såg helt bra ut tills jag smakade på ungspotatisarna. Jag använde chili som krydda istället för mild paprika.. Det smakade intressant.
 
Men har annors varit hemma för har känt mig lite sjuk och vi hade bara två timmar i skolan så jag tänkte att det skulle vara bra om jag vilade upp mig. Så har mest sätt på paradise hotel och sånt. Puss!

Typ såhär rolig är skolan

 

Håller på att bli sjuk

Har inte alls tid för att bli sjuk men det går ju inte att göra så mycket åt saken. Men skall försöka hela mig själv tills imorgon med massor av te och gossip girl.. Gårdagen var mysig när fyra tjejer var här på middag. Imorse var jag på konfirmation och sedan på ett möte. Puss!
 

Match

Jag kom just hem från fotbollsmatchen vi förlorade och sitter just nu och väntar på Julia och Minja och kanske Nette. Jag blev riktigt sur när vi spelade för motståndarna spelad så otroligt fult och eftersom vi är i damserien var nog dehär kvinnorna alla över 30 men jag förstår inte hur man kan vara så omogen? Nåjo. Skit i dom.
 
Igår var vi hos Nette med Julia och sen bestämde vi oss för att fara till stan för att träffa lite folk. Det var vel helt kul och det är ju alltid trevligt att träffa nya människor. Vi kom hem nångång 3 tiden. Puss!♥ 
 Vått hår är fint

Jag gillar regn

Skämta bara. Det är hemskt att köra i regn och jag körde just från södis och tillbaka på fotbollsträningar. Jag var genomblöt innan jag äns hann komma fram.. Nåjo men man skall inte angsta. För det finns trevliga saker i livet också. Som gossip girl så jag skall se på det nu! Puss!♥

 

 


Tröttis

Alltså hela gårdagen kändes det som om jag skulle ha haft riktigt hård baksmälla? Men hade nog inte druckit något så det var bara underligt. Så har haft bättre fotbollsträningar i mitt liv. Men att sova är för de svaga.
 
Idag har vi haft bekantningsdag. Det var ju lite underligt med tanke på att vi redan känner varandra men det finns några nya så jag antar att det var bra för dem. Annors är mitt liv inte så galet. Puss!

Weekend

Alltså det varju helt galet. Det var ju till och med bättre än förra året + att jag ju hade de bästa människorna med mig!♥

Duktig gymnasie elev

Skolan började på Tisdag. Så har varit en hel del nytt och det är ju rätt så tydligt att man måste göra mycket mera nu än förr. Men det är inte omöjligt och jag skall nog klara det. Imorgon är det weekend på schemat eftersom den snälla E sålde biljetter till mig. Hihi. Är shit taggad!:D Och då får man ju träffa de eksotiska brendö och norsen eleverna;) 
 
Kom just hem från en länk och nu skall jag sova så jag orkar. Puss!
En bild från skriba lägret när jag var hjälppis med söta Ida och Chanette.