Lillajul överallt




 Alltså man måste ju älska julen! Jag blir ju riktigt upprörd om någon säger nånting annat..Haha. Bilderna är från Helsingfors som var så pyntat och fint. Var ju där med mina babes på Onsdag.
 
 

Konsert


 

Träningar

Har inte riktigt haft tid för träningar på senaste tiden så det är så skönt att komma igång igen. På Söndag sprang jag 9km och på måndag 5km. Idag var jag på friidrott och jag kan redan känna att jag mår typ tusen gånger bättre. Men har planerat att börja träna på morgonen nu när jag börjar 10 tre gånger i veckan..Vi får väl se hur det går? Antagligen kommer det endå sluta med att jag sover istället men..Alltid värt ett försök!
Mystider<3
 

Lite kvar

Sista provet är imorgon och jag årkar verkligen inte läsa. Altså kan inte koncentrera mig mera. Det är som om det bara är en enda rör i mitt huve. Inget rymms mera in...Ush.
 

Hahha alltså vi är ju såna junttar


Gårdagen

Igår var det träningar och sen for vi till Rubys nya hus igår med lite coolisar. Nämen de har inte möblerat ännu så där fanns typ bara en soffa men vi hade de hur bra som helst endå! Men nu skall jag se lite på moddan! Hejdå!
 
Haha okej alla ser inte helt överglada ut..

Prov vecka är ju inte så roligt

 

Prov vecka

Skrev hissa prov idag som borde ha gått helt bra.. Hade några missar men med tanke på att det var 150 sidor var det helt okej. Idag fortsätter provläsande på Kemi... Annars har jag jobb om knappa 2 timmar. Så hinner läsa massor för det.. Super kul! Not.. Puss!

Webcam

Har bara sovit och läst på prov idag. Fick 9 i fysik så det liknar vel mina gamla resultat lite mera.. Så kanske jag kommer igenom gymnasie trots allt. Om inte kan jag ju allti satsa på en karriär som en kassatants asistent eller nånting lika viktigt. 
 
På kvällen var jag hos Ruby så att vi skulle kunna tala om allt som hänt. Altså det går ju nog att tala om allt med henne! Glad att jag har nån som vet allt om mig och vet precis hur jag tänker. Det är så skönt! Men nus kall jag sova så att jag årkar gå på morgonlänk.. Får se hur det går eftersom jag inte är helt frisk men jag håller på att bli lite smågalen...Puss!
 

Life



 
Var i någons slags hälsobutik med mamma påvägen hem från borgå så vi köpte lite te och chiafrön så att jag skall kunna vara trendig. Nu sitter jag och väntar på tjejerna så att vi skall kunna börja laga mat. Är ganska hungrig nu...Men puss!

Det närmar sig jul

Jag älskar julen så blev lite taggad när jag märkte att det inte är särskilt långt kvar! Måste ju börja planera julklappar bara prov veckan är över (börjar nästa Tisdag)... Men imorgon skall jag på konsert övningar och sen kommer Julia, Minja och kanske Nette hit. Puss!


Bullar

Hej! Sitter just nu med Niklas och äter bullar vilket alltid är kul! Puss på er<3
 
 

Borta bra men hemma bäst

Har varit på kulturkarnevalen det här veckoslutet med sötisarna Julia och Cata så har haft det bra. Träffade en del nya människor som var riktigt skojiga(okej det var Tim och Linus) och talade med massor med folk som var trevliga och vissa var verkligen skitkonstiga men det kan också vara roligt.
 
Var ju i geocashings labbet så har sprungit runt och sökt efter ''skatter''? Vilket var helt kul men allt för kallt. Som tur var vår ledare trevlig så det förbättrade labbet en hel del. Här är några bilder från veckoslutet.
 

Påväg till kk



Hej! Sitter just nu i bussen och 3 av 8h är förbi... De är fest! Puss!

Fick hem ett paket

Sitter just nu och bara lyssnar på musik och tar det lungt. Tänkte senare kolla på netflix och göra tyskan. Alltså jag kan inte beskriva hur mycket jag vill att den här perioden skall ta slut...Idag for jag snabbt till Oscu med Hannes och sen drog jag på sånglektion. Men vi hörs. Puss!

Sönder

Hade fest igår och det kom ett antal objudna gäster och jag vet inte det spårade lite ut när vår parkett förstördes men men... Vad kan man göra? Men nu skall jag på släktkalas till Christoffer och sen skall jag titta lite på dom 150 sidorna vi fick i historia. Låter som fest tycker jag.
 
Insåg att det kanske är sant att jag aldrig tittar in i kameran...