Avslutning

 

Victorias Secret

Ruby hämtade hem från London åt mig. Pengar är glädje haha. Nämen blev jätte glad. Puss! Skall just dra iväg och se på bio. Inte för att jag antagligen kommer att titta. Kan inte koncentrera mig på filmer mera. De skall var en riktigt bra film för att jag skall se den till slut eller så måste jag vara dödstrött. Men hejdå!
 
 

Sommar på g



Har inte gjort så mycket idag men var på match och har typ sovit för var så trött efter stafettkarnevalen och allt sånt. Men skall övernatten till Minja ännu idag med några andra så det kommer nog bli kul! Men nu skall jag äta. Puss!

Webcam är min hobby

 
Kom just hem från stugan. Hade riktigt roligt och är helt instäld på sommarlov just nu. Vi laga en massa mat och det blev nog bra bara vi skulle ha lyckats sätta den i kylskåpet efteråt. Men orkar inte berätta mågra detaljer men har typ skrattat 24/7 åt mina fjantar till vänner. Puss!

Bowling

 
Har haft fullt upp idag. Direkt efter skolan drog vi iväg och bowlade med stödisarna. Riktigt kul var ju det. Haha märkte att jag är kunglig på att bowla. Sedan åt vi och chillade. KOm sen hem och packade och fixade det sista inför projektveckan som kommer bli hur roligt som hälst. Får se hur bra uppdatering jag kommer ha då men kommer antagligen ha matblogg eftersom vi ändå kommer fota det. Vi hörs. Puss!

Vilar

Är rätt trött efter gårdagen. Det var väldigt underligt men hade endå jätte roligt för det. Träffade en del nya människor och skrattade helt sjukt mycket åt visa fjantiga vänner.. Sov sedan hos Cata med Ruby. Vi hade det riktigt mysigt och på morgonen for jag sedan på yoga. Sedan dess har jag sett på tv och sovit. Effektiv är sån jag är! Puss!
MIn vårfestklänning. Emilia kör hårt på att posa.. Gjorde även grön juice eller smoothie eller vad man nu vil kalla det. Smakade vel helt bra men hade glömt att lägga i ananassen så smaked kanske lite för mycket banan?:D
 

Shopping

Hej! For imorse iväg för att köpa springskor och en vårfestklänning. Hittade ju såklart typ 3 kilo av saker jag ''behöver'' men tyvärr värka mina pengar tycka nånting helt annat. Nåjo men hittade både skor och klänning så är nöjd (Visar klänningen senare). Jag köpte också en gul skjorta men visar inte den för jag tror jag led av tillfällig hjärnskakning eller något?
 
Var på länk imorse och tränade lite magmuskler. Det är konstigt hur dåliga dom är. Jag orkar inte alls. Ben arm och ryggmuskler finns det nog men magen är så hopplöst svag...Måste jobba på det:D
 
 
Men nu skall jag börja laga mig i ordning för ikväll som jag hoppas kommer bli super roligt!

Fotboll

Kom just hem från matchen. Vi förlorade men det var mot serieledarna så jag försöker att inte skära upp allt för många handleder. Spelade helt bra emellanåt men ibland var jag helt borttappad...
 
Men efter skolan for jag en sväng till Julia och nu håller jag på och ser på makeup videon. Tycker lite synd om pojkar ibland efterom de inte ''får'' meika. Man kan ju göra vad som helst... Ser ju inte ut som samma person efteråt. Haha. 
 
 
 
 
 

Prg

Nu är jag så trött att det inte är sant. Men det finns inte tid för att sova så får satsa på det på sommarlovet eller nånting. Men har haft huvudvärk hela dagen...Det är bara störande. Men vi fick veta om vi fått ett skribaläger och jag fick! Så är mycket nöjd. För hade bara sökt till ett! Fick också bra andra hjälpisar med så är glad just nu.
 
Vi planerade också projektveckan! Det kommer bli hur bra som hälst! Taggad till tusen;) Vi kommer ju fara till vår stuga så vi har det för oss själv och sen lagar vi mat. Vi har just börjat laga på menyn som kommer bli perfekt!

Regn

Hejsan! Kom just hem från mopokursen. Borde kunna få mitt kort före sommarlovet så det kommer bara ta lite på två veckor så det är ju positivt!
 
Nu tänkte jag fara till Julia en stund för jag måst jag diskutera och planera lite grejs med henne och få ett hälsointyg av hennes mamma! Puss!
 
 
 

Niklas

 
 

Mopokort på g

Altså jag skulle ju ha kunna tagit mopokort för ett år sen men jag gjorde det smarta valet att inte... Nåja det känns lite dumt att ta det ett år för sent men jag har ju i och för sig två sommrar på mig att köra. Borde ju egentligen ta lättviktare (piikki) men det är så dyrt så ja tänkte inte satsa på det. Men nu förstår jag inte varför jag är ensam här. Säkert ändå är jag ensam på denhär kursen...nåja vi hörs! Puss!


Trött

Det är som om jag har börjat sova sämre. Gick och sova nångång lite efter två igår och vaknade halv nio. Så sov lite på sex timmar. Jag vet att det inte precis är dödande lite men det är så irriterande att jag inte kan sova länge på mogonen. Samma sak förra natten. Sen somnade jag på dagen för var så trött det här kommer leda till att jag sover dåligt inatt också.
 
Några tips jag googlade fram för att jag inte har nånting bättre för mig just nu:
- Ha det inte för varmt i ditt sovrum
- Drick mjölk före du går och lägger dig eftersom det inehållertryptofan som gör att du sover bättre
- Undvik teckninska apparater i sängen 
- Gå igenom/skriv ner dagen
- Ha regelbundna sovtider
 
Det var ju kanske inga större överaskande med i listan och då tog jag bort många som var helt för självklara. Men måste vel helt enkelt skärpa till mig. För jag är inte trevlig som trött. Haha fråga vem som helst i min familj...:'D Men nu skall jag gå i dushen efter min länk. Puss!

Heaven

 

Redskapsgymnastik

 
Hej! Idag har jag varit och sett på Julias och mina kusiner, Ellen och Kajsas redskapsgymnastik uppträdande. De var riktigt duktiga! Emellanåt önskar jag så att mamma och pappa skulle ha tvingat mig att börja redskapsgymnastik när jag var liten för de är ganska awesome!
 
Gårdagen var mycket trevlig! Först drog vi till Julia och bakade en kaka till Isse med några tjejer. Sen drog vi iväg på prinssesfest. Det var riktigt mysigt. Vi åt en massa kaka men blev endå hungrig på riktig mat så jag och Ruby drog till Cafe Control. Var kul att ha lite kvalite tid med Ruby! For sedan tillbaka till Isse.
 
Men nu har jag just kommit från en 5km:s länk. Tror jag gjorde rekord tid men såklart tog jag inte med tidtagarur för det ''stressar'' mig. Nä men tar oftast inte tid för om jag springer långsammare än vad jag brukar kan jag vara sur hur länge som helst så det är lite onödigt. Men nu är det Ben&Jerrys! Puss!
 
 
 

Love

 

Princesses

 
 
 

Webcam

 
Hej! Kom just hem från 2h fotbolls träningar och skall nu gå i bastun. Har sovmorgon imorgon så skall ta det riktigt lungt ikväll. Har sekärt tid att locka mitt hår imorgon med min nya locktång så jag skall visa er hur det blir. Tycker själv om den eftersom lockarna håller i 3 dagar...Med plattång håller det just och just en skoldag. Okej det kan bero på att jag inte är särskilt bra på att locka med plattång för Rubys lockar håller ju nog... Men puss!

Glad tjej

Har just satt igång min nya macbook^^ Hihi jag är så glad över den att det inte är sant! Men borde nog skaffa ett skydd för det skulle vara rätt så katastrofalt att söndra den...
 
Idag var vi hos Julia med Minja och Ruby. Det var riktigt mysigt och att fara vidare på fotboll var inte precis min högsta önskan. Men det var ju såklart roligt när man väl lyckats ta sig iväg! Men vi hörs senare för nu skall jag beundra min dator i typ ett år! Puss!

Emilia x3

 
Hej! Det kändes som om jag varit borta i flera år haha. Hade hänt en del medan jag var borta. Det var riktigt trevligt att träffa alla igen. Nu ''läser'' jag på finska. Har ingen motivation.. Kanske skall se på finsktv eller något? Då går sekärt provet bra..Puss!

Macbook air


Beställde igår en macbook air! Den borde komma inom 2-4 dagar så om jag skulle ha mega tur kommer den ren imorgon. Okej knappast gör den det men man kan ju alltid hoppas! Vem sa att man inte kunde köpa lycka... Haha.


Bilen är mitt hem


Usch det känns som om ja spenderar mitt liv i bilen nuförtiden.. Nä men det har varit extra mycket bilåkande på senaste. Fast jag har det rätt bra för jag lyssnar på Britney. Hon är så legendarisk! Haha:'D 

Intervaller

Linnea drog på fotbollsträningar så jag kom med för att springa intervaller på sidan om. Usch intervaller är så döden på ett konstigt sätt. Men det var riktigt hård motvind så det gjorde ju inte saken bättre! Ja men är endå glad att jag fick nånting gjort.
 


 

Närpes

Hej! Linnea är just nu i skolan och jag själv var just ute på en liten promenad. Hade först planera att gå och springa men eftersom jag hade stegring igår kom jag fram till att det inte skulle vara den bästa idén. Men var ialfall ute en timme. 
En bild på gårdagens mat. Mycket gott!
Jag hade ju rätt mycket tid i Vasa igår före de andra kom så jag köpte ett par solglasögon. Fast de är rätt ljusa men de får duga för stunden.
 
Jag satt och läste Linneas bodylicious. Man vill ju nästan läsa den bara för att den har så fina bilder! Haha. Nämen riktigt inspirerande. Fast jag irriterade mig på att de tyckte man i princip kan äta hur mycket som helst. Det kan jag inte riktigt tro på. Finns ju många människor som äter rätt så hälsosamt och är stora som hus eftersom de äter hur mycket som helst. Nåjo men nu skall jag se vad jag hittar på. Puss!
 
 

Lång paus

Har haft en lång bloggpaus men jag tycker det är okej. Igår kom jag upp till Vasa med tåg. Trode jag skulle dö och hamna i Rovaniemi men det visade sig vara jätte lätt att byta tåg. Sen snurrade jag runt i Vasa i några timmar innan jag mötte upp Linnea och hennes vänner. Först shoppade vi och sen åt vi pizza. Sedan drog vi till en lägenhet och sen snurrade vi runt i Vasa. Det var riktigt skoj. Första Vappen i mitt liv som faktiskt har varit lyckat. Av någon anledning lyckas aldrig Vappen...Men hoppas det här är en vändpunkt.
 
Idag skall vi sekert mest ta det ganska lungt och bara ha det skönt. Men puss!