Barbour

 
Hej! Gårdagen spenderade jag i stan med Julia. Hade ett presentkort från att jag blev konfirmerad så köpte ett par pärlörhängen som jag är mycket nöjd med. Köpte även en rock som jag har spanat in en tid. Och ett par mega sköna mjukisbyxor som jag planera leva i för resten av mitt liv!
 
Idag är det träningar. Alla andra far till Elias efter det men jag orkar inte. Mår lite underligt så jag förökera göra mig frisk tills imorgon. Puss!

Puntti

Tjalom! Är just nu påväg hem från punttis. Det var så där passligt tungt. För emellanåt är det så dödens att man inte kan gå på 3 dagar men nu känns det rätt bra!

Var en stund på prg men for ganska tidigt för jag skulle till frissan. Blev lite oroad när jag såg ett fågelbo på mitt huve istället för hår.. Det vlev ganska kort men nu är allt de dåliga borta. Just nu taggar jag Kalifornien!



Träningar--->

Hejsan tjabalu! Jag kom just hem från Cata där vi var med några sötisar! Cata satsa på sin muminmamma linje och gjorde mat åt oss. Hehe det var ju mysigt.

Men nu är jag påväg på träningar så jag inte blir allt för lik formen rund. För det är inte så smickrande. Puss!
En Emilia med brunt hår;)



Mina vänners bloggar

Fick en komentar om att jag skulle länka mina vänners bloggar så jag tänkte att det skulle kunna vara kul.Det är inte särskilt många av mina vänner som bloggar men här är ialafal fyra. Länkar finns i bilderna.
 Jag följer ju såklart dehär tjejerna dagligen så hoppas ni oxå gillar dem;) Puss!

Lördagar är det bästa

 Övade en stund
 
Jag satt just och såg på tv medan jag åt godis. Hehe. Riktigt mysigt var ju det. Har annors varit på länk idag och igår på träningar. Snart är det dags att dra sig mot Ruby där vi skall ha tjejkväll. Är riktigt taggad. Har inget annat vettigt att säga! Hejdå!

Godmorgon!


 

Träningar


Motivation😉

For just iväg från prg som alltid är trevligt och sitter just nu och väntar på skjuts till punttis träningarna. Så har ganska så skönt program idag! Puss!

Ego

 
Idag har jag fixat mat till familjen! Och utan att söndra/gråta/bränna nånting! Jej. Matlagning har aldrig riktigt varit min starka sida men det börjar faktiskt ser ljusare ut!
 
Sånglektionen gick också helt bra har äntligen börja kunna slappna av påriktigt haha! Imorgon är det en resa till riksdagshuset som gäller. Puss!

Bullar<3




Tillbaka!

Hej! Har inte haft tid eller ork att skriva här på en tid.. Det har varit så mycket drama och annat som jag har måsta få retsida på istället. Både med familj och med vänner. Haha jag klagar alltid över att inget händer men sen när det gör det vill man det ändå inte!
 
Igår spenderadas på fest hos Cata. Nog för att det mera liknade nånslags såpopera... Kom ialafal tidigt hem för jag var så trött. Men alla andra for också hem rätt tidigt.
 
Idag började jag med att gå på länk! Det var hur skönt som helst! Det är bara alltid så jobbigt att komma iväg... Men nu är jag mycket gladare. Sen städade jag mitt rum så att jag skulle äntligen fick lite bilder hit till bloggen. Mycket detaljer saknas ännu men det känns ändå betydligt trevligare nu än för 2 månader sen. Men hejdå! Puss!
Fredagens mat
 Bilder från mitt rum.
 Träning på g

Helsingfors


 Jag och Niklas är så söta... Nä men just nu är jag i en turistbuss och kollar in Helsingfors. Pappa har presskonferens här i Finland i år (det var i Kina förra året) så jag leker den perfekta dottern just nu. Nä men alla är jätte trevliga! Sen  skall vi äta lunch. Puss!

---> fest




Happy!

Har känt mig så himmla glad hela dagen! Haha om man int räknar med när jag hittade mig själv med en lax som jag skurit i tusen bitar istället för att bara lägga den i ungen som den var.. Då hade jag bara lust att gråta. Nåja men fixade situationen och fortsatte att hoppa runt och vara glad. Hum det är tur att ingen ser mig när jag är ensam hemma...

Var senare på sånglektion som blev lite intressant och låta... Men allt kan ju intelyckas alltid. Bu sitter jag och gosar med min engelska bok! Puss!

Helgen

Hejsan! Jag är mega trött just nu. Har bara rullat runt i min säng hela dagen typ. Gårdagen spenderades hos Lina och sen hos Isse. Det var skitroligt enligt mig! 

Annors har jag tränat en del och varit med vänner. Men nu skall jag återgå till sängen! Puss!
En gammal bild på mig och min syster