Happy

 

Gonatt

Var idag på sjukhuset och blev nersövd för att de skulle kolla lite grejor. Inget alvarligt men jag känner inte för att skriva ut orsaken här där alla kan se. Men det var den bästa sömnen på länge! Haha skit skönt. Man kunde riktigt känna hur medicinen spred sig till huvudet. Kunde inte sluta skratta när jag vakna fastän man skulle tro att det inte är precis det som sömnmedicin borde orsaka.. Var kanske bara lättad efteråt.

Men nu skall jag umgås med min fantastiska familj. Notera sarkasmem. Man blir galen av att leva tillsammans så här mycke och typ aldrig få en paus nu såhär på sommarlovet. Nåjo men puss!

Så mycket sol

Började dagen med att springa 12km med mamma.. Haha nä men har aldrig sprungit längre än 10km så är helt nöjd. Inte för att det var så stor skillnad. Borde nog springa 15km bara för att ha gjort det. Men då skall jag inte satsa på att springa i 25 grader... Jag dog.

Annors har jag bara solat och simmat och kört lite med skotern. Jag måste köra de första 300 km med 30 km/h så de är ju lite iriterande. Nåjo borde nog klara det men de andra får nog lov att vänta på mig.

Min sötis

Hej! Idag kom äntligen min skoter så nu är jag en glad tjej:D Har kört långa vägar idag till och med.

Igår var vi en sväng hos C men jag var rätt trött så var ganska osocial men var trevligt endå. Har just simmat btw. Puss!



Fest

 
Tjalom! Har hänt ganska mycket och egentligen ingenting denhär veckan. Har hunnit träffa ganska mycket folk vilket brukar vara helt omöjligt för mig oftast eftersom vi alltid är på nån av alla stugor... Men var på fest igår vilket var ganska drama men var vel kul för det. Jesse, Tuukka och Cata hade satsa massor så allt var perfekt ordnat! Tack för det!:D Puss!

Påväg till stan

Skall just börja gå mot busshålplatsen och fara iväg till helsingfors för att shoppa och sen fira Nettes födelsedag med alla. Igår var vi hos Isse och jag var på länk. Har inte gjort så mycket annors vilket är skit skönt. Puss!