Taggad!


Hej! Jag satt igår och kollade runt på nätet om det skulle finnas några festivaler eller liknande när vi är LA. Först var det riktigt svårt att hitta och det råkade sig att den ända vettiga jag hitta var samma kväll som vi kom och så var det en annan dagen då vi far.. Så det var int så fantastislt. Men sen visade det sig att One Republic och the Script har konsert exakt då när vi är där. Så jag släpar Joel, Jesper och Niklas med mig på konsert! Hehe det kommer bli awesome. Jag sitter just nu och lyssnar på One Republics låtar och taggar! Man känner ju igen typ alla men hade inte förståt att det var dom...Hehe.

Idag har det varit riktigt soligt! Det är ju så himla skönt. Kände mig gladare idag än jag har gjort på en lång tid. Har varit värsta deppig på senaste.. Men nu får det vara slut på sånt skit. Puss!


Glad Påsk!

 
Hej! Gårdagen spendera jag med att vara trött efter Julias fest. Även om jag sov hemma så vacknade jag skit tidigt och det blev inte så mycket sömn. Men lyckades endå gå på länk och hjälpa till lite på gården. 
 
Dagens planer är ganska oklara. Det kan bra hända att jag hamnar på stugan istället än på fest. Det suger men jag skall nog ännu lösa det. Haha. Ja men annors har här varit några söta påskhäxor. Hihi. Men nu skall jag läsa lite bloggar! Puss!

Melon

 

Black and white

Lissun är också sjuka ibland
 
Stannade hemma idag för det kändes som om nån sparkade mig i magen när jag försökte röra på mig. Nu har det gått om så nu har jag mest tråkigt. Men jag hade tänkt gå på träningar ikväll. Så då borde det ju bli lite roligt ialfall. Men nu skall jag gå ut med hunde. Jee.
 
På Fredag drog vi till stan för att gå på bio. Jag såg äntligen wolf of wall street vilket var en mycket bra film! Det var sån sjuk motivation att bli rik! Haha. Kom hem nångån närmare ett för på lördagen for vi till Åbo. De andra stannade kvar längre.
 
Vi hälsade på famo och faffa, såg på Niklas ishockeymatcher, simmade och åt god mat. Så det var riktigt skönt. Men nu skall jag göra nånting onödigt. Vet int vad ännu. 

Matematik i mitt hjärta




Håller just nu på att läsa till mattaprovet.  Det finns ju nog roligare saker man kan hålla på med om vi säger så... Men imorgon är det fredag och jag övertalade pappa att vi skulle fara till Åbo först på Lördag så då är det in till stan och se på film med några andra som gäller! Hihi det skall bli kul.

Annors har jag gjort en timmes cardio eftersom vi sluta tidigt. Men nu skall jag återgå till mitt läsande! Puss!

Söta är vi ju;)



Hejsan jag kom just hem från träningarna och nu äter jag ananas. Hehe det är smarrigt. Men skall ännu läsa lite matta och sen och sova. Puss!

Mitt liv i ett nötskal

Jag har lite för mycket friitid just nu så jag tänkte berätta min livshistoria för er.

Allt började den 2 januari 1998 då jag föddes. Jag var en underbar varelse men min pappa trode jag var död eftersom allt såg så fel ut. Han var i chocktillstånd. Mamma däremot tog det lite bättre och älskade mig från början.
Jag lärde mig krypa, simma och sedan gå. Jag hade ett fint språk men det fanns några brister:
Tomat-natus
Spaketti-spagetti
Kaksikuusi-aprikos

Hittils hade mitt liv varit lungt och jag hade egentligen aldrig mött på några motgångar. På 2an förändrades allt. Min bästa vän Linnea flyttade och allt förändrades. Det var riktigt jobbigt men jag gick vidare och blev starkare som person. 
När jag började 7an vändes också det mesta upp och ner. Jag gjorde inte precis det bästa valen... Men nu är jag så otroligt klok och mogen så inget går mera fel. Hahha. Nej, men det är otroligt hur mycket människor ändras i högstadiet. 

Men nu skall jag lägga allt det bakom mig och börja gymnasie.

Påväg hem


Jag sitter just nu i bilen påväg hem. Det är ganska döden. Två timmar är nu bakom oss och tre återstår. Jeje. Nå vad gör man inte för vänner. Hejdå! Puss!

Shopping



Lyckades hitta lite sportkläder från h&m.  Ofc är allt pinkt.. Haha nämen min favoritfärg på träningakläder är helt klart pinkt! Det var riktigt mysigt att strosa runt lite på stan en stund.

Lördagar är lyx

Hej! Igår åkte hela familjen upp till Vasa för att överraska Jesper på sin födelsedag. Mötte honom på en restaurang och så åt vi där då! Riktigt trevligt. Tyvärr missade jag tydligen en legendarisk fest men det var kanske meningen så att jag inte skulle göra något dumt? Ödet typ...haha

Imorse steg vi upp i lungn och ro och lagade lyx frukost. Så sjukt gott! Sen sprang jag och mamma på en 10 km länk. Riktigt skönt var det. Senare skall vi kanske dra och shoppa. Puss!



Mellanmål

 
Hejsan! Jag kom just hem från skolan. Jag tyckte att idag är en hälsosamdag så jag lagade bananpankakor. Det blev riktigt gott faktiskt. Förstörde sedan det hälsosamma och la på en massa sylt. Nämen jag har faktiskt blivit rätt bra på att laga mat på senaste. 
 
På veckoslute var jag på fredag hos Elias på kvällen med några andra. Det var riktigt mysigt men som tur valde jag att inte bli övernatten för där sov 7 människor i 2 sängar. De var inte allt för pigga vänner jag träffade nästa dag på Nilsas. Nilsasövernattningen var rätt kul. Hade kanske för höga förväntningar om att det skulle bli exakt som på konfirmationslägre men... Men nu är jag ialafal hjälpledare!
 
Idag är det träningar. Skall se om jag går eftersom jag mådde mega dåligt på dagen. Nu har det i och för sig gott om så är sekärt påväg!