Happy new year




Yoga

Tja! Idag har jag tränat mina magmuskler. Har kommit fram till att dom är urusla och om jag nånsin skall klara nånting på friidrotten måst ja skärpa till mig så det får bli Januaris projekt. Annors var jag på yoga med Viola och det var mega skönt. Fasten dethär med att tänja inte är min starka sida.

Nu ser vi på hobbit. Eller jag tittar inte för det är int så kul men jag kände för att ta det lungt en stund. Puss!

Hemligheten

Hemliheten var att jag och Ruby tog napakoru!:D Jag hade ju för ett år sen men måste ta bort den så nu fick jag äntligen den tillbaka. Så nu skall jag tvätta den till döds. Idag har jag int jort så mycket. Vi drog ner ganska mycke tapeter i mitt rum och nu så vi just en film.Hejdå!:D



Sushi kväll





Stan

Jag Ruby och Julia är idag på väg till stan. Jag och Ruby ska göra en hemlis. Hihih berättar imorgon bara för att störa er hehe. 

Annors börja jag dagen med en 5km länk och sen lite mer träning. Inte det skönaste med tanke på att det regna. Men vi hörs!
Min första iphone lissubild;)

Bara för att hon är så söt

 
 

Julklappar

 
Jag orka inte fota allt. Dels för att jag är lat och dels för att ett stativ eller stövlar ser så bra ut på bild. Eller okej stövlar sku nog gå men då sku ja ha måsta sätta på dom och det var för jobbigt.
 
Idag börja ja dagen med en kort länk (5km) sen träna jag armar och rygg. Men idag skall jag fortsätta med att dra ner tapeter och sen kommer fammo, faffa och Chrisann hit så skall äntligen få ha lite kusin tid. Senare skall jag söka upp lite vänner tror jag. Puss!

Godmorgon



Hejsan! Glad tjej bloggar från sin iphone. Det är i och för sig en 4s och man kan inte ringa med den förän den 31.12 men det är fortfarande en skit bra telefon. 

Fick en massa fina saker igår. Inget jag inte skulle ha varit nöjd med vilket är rekord.
Fick en oddmolly skjort, telefon, stövlar, stativ, fjärrkontroll till kamera, pengar, böcker, makeup, mikrofon till kamera och lite annat. Vad skall jag önska mig i födelsedagspresent nu?
Men nu skall jag äta så vi hörs!<3



God Jul !

 
 

Julgröt

Tjabalu!:D Idag bärja dagen med att gå på länk. Det var skit tungt p.g.a att jag egentligen är sjuk men jag kände att jag måste göra nånting! Höll på i att dö i känslan av att jag int gör nånting. Så lyckades springa 9km faktiskt!

Just nu sitter vi hos mommo och moffa eftersom dom har bjudit oss på julgröt. Moffa har lagat gröt. Det är enda gången på året han lagar mat så han är mycket stolt. Men nu skall jag äta hakkors;) Så ses senare!


Inspiration

 
 

Julgran

 
Hej! Vi håller på att klä granen. Eller egentligen dom andra men jag har listat ut hur man får musik till ipoden som Julia gav till mig för evigheter sen. Men jag klara det nu så är överlycklig!:D Men har inte gjort nånting annat för jag mår skit. Orkar inte göra nånting vettigt. Dom andra for för att träffa Nette som har varit borta i evigheter men jag var för trött för att komma med :( Men nu måst jag gå ut för är helt sjuk i hela kroppen av att ha sutti så länge! Hejdå!:D
 

Julfest outfit

 
 

Skins

Sitter just nu och ser på skins. Är "lite" beroende. Men det är bara så bra! Men annors har jag varit hela dagen i itis  för att skaffa julklappar. Igår var det prgs julfest. Det var ju kul. Byebye!
insta bild från idag
 

17 December

Hej halo! Idag spendera jag dagen hos Julia Med Ruby. Det var riktigt skönt att bara vara. Skippade friidrotten för jag hade så ont i halsen..:/ Men jag panikerar lite eftersom jag kom på att jag inte ännu har köpt en enda julklapp ännu....fml. Men jag far till stan på torsdag så fixar det då!:D
 
Imorgon är det Rubys födelsedag så hade tänkt baka muffins till henne men det ser inte allt för bra ut med tanke på att klockan är 9..Nåjo men hejdå!
 
Början på vårt peppatkakshus som skall bly fylld med möss och godis och andra kuliga detaljer
 
 
 

Julmys

 
 
 

Futsal!

Tjenare mannen! Idag tränade jag lite på egenhand och sen for jag iväg på futsal. Var dödstrött så blev röd på rekordtid-.- Nåja men jag spelade vel helt okej men vi förlorade 4-0 så det låter ju inte allt för bra.
 
Igår hade vi det jätte mysigt hos Cata. Hon hade lagat det så sjukt fint i sitt rum med ljus och chokladfondy och sallad. Vi såg på Victorias secret fashion show och efter det åt ingen chips på en halv timme..Haha sen börja vi alla igen typ. Men nu skall jag kura ner mig i soffan och se på solsidan. Puss!
 

Morgon träningar

Moimoi!
Idag började jag med att fara på träningar. Det tog två och en halv timme och var riktigt skoj. Fast jag suger hårt på att vara akrobat..Haha nå kanske jag lär mig. Sen i slutet av träningarna var det intervaller. Jag och Ruby hade tänkt fara till stan men det blev inte av. Men ikväll fara vi till Cata för att se på victorias secret fashion show med några tjejer.
Igår var det träningar och sen vidare på glöggfest till Viola. Det var riktigt skoj. Men vi hörs senare. Puss!
 
 Egopics<3

Godmorgon!

Hejssvejs! Öm ursäkta för usel uppdatering men jag hade faktiskt skrivit ett inlägg på måndag men jag publicera det aldrig...fml. Men nu är min värsta stress tid över så nu kommer det no bli bättre!
 
På Måndag och Tisdag var det sfsi i innebandy där vi kom 4de vilket var bra men vi hade hoppats på att vinna hela saken...Jag spelar ju inte innebandy så blev överglad när jag gjorde ett mål. Två sekunder efter var jag inte så glad eftersom målvakten plockade ut bollen ur målet och domaren godkännde det inte...  En anna gång slog jag målvakten lite på fingrana av misstag. Hon blev sjukt arg och skrek mig i ansikte (minns inte vad hon sa). Hiih det är så rolgt med folk som inte kan behärska sig...
 
Men igår var det prg som gällde och det var ju riktig kul. Det är alltid så skön stämmning där:D Men nu skall jag till skolan så heidå!
bilr från sommaren^^
 
 

Fotboll

Tja! Kom hem från Åbo imorse och drog sen iväg på fotbollsträningar. Har inte varit på fotboll på evigheter och det var riktigt kul och jag tänkte bli aktiv igen! Sen for jag direkt på yoga och det var också riktigt skönt. 
 
Just nu sitter jag och slappar i soffan. Solsidan tog just slut. Jag har bestämt mig för att göra om mitt rum. Det är så fullt och hemskt just nu. Men planen är att jag skall tapetsera om och skaffa ny säng och fixa en massa små saker som tavlor och måla över lite slitna kantet och sånt. Men gonatt!:D

wehearit
 
 

Påväg till åbo--->

Tjenare! Jag sitter just nu i bilen påväg till Åbo för att hälsa på mina farföreldrar. Vi tänkte också shoppa så jag stressar över vad jag skall ge i julklapp åt alla...

Igår kom jag hem efter att ha sovit över hos Julia. Pappa tvinga mig att läsa på mitt fyssaprov som är om en vecka eftersom han verkar tro att jag kommer bli underkänd annors...Bara för att jag skrivit 8 i de senaste matte prove...-.- Han har lite för stort intresse i min fyssa och matta emellanåt. Men vi hörs!:D


Dec. 07, 2013


Ledig

Igår var det hjälpledarutbildning så gick först på pizza till cafe control och sen vidare till prg. Jag kom fram till många super djupa saker om min tro...Men hej jag har ialfal en talang i smörning! Nä men det var riktigt skoj. Sen direkt efter gick jag och tittade på julkonserten för sångeleverna i borgå musikinstitut.
 
Idag har jag varit med Julia och jag tänkte fortsätta med det. Vi planerar till och med ringa en vild Ruby. Men vi hörs senare!
Gammal bild.

Träningar

Jag kom just hem från friidrotten. Det var inte särskilt tungt idag så drt var skönt. Fast jag kunde inte göra alla rörelser för att jag har fått mitt vaccin mot livmodercancer idag så det gjorde lite ont i armen i vissa rörelser. När jag skulle ta vaccinet hade Ruby stressat mig massor och jag var jätte nervös..Är int annors rädd för sånt men när hon stack mig hoppade jag till och efteråt undrade hon om jag var okej får jag antar jag såg lite rädd ut..haha.  
 
Nu skall jag bara titta på solsidan som jag missade och sen skall jag sova...Är konstant trött just nu känns det som? Beror velnpå att detbär mörkt. Men hejdå!:)
Hihi min lilla gulliga syster.

Tänd ett ljus och låt det brinna

 
Igår var det ström avbrott och jag satt just då och tittade på solsidan så blev ju helt förkrossad..Sån otur. Men det var ändå helt mysigt och vi tände fullt med ljus i hela huset. Och jag läste molnfri bombnatt som är min nya adiktion.
 
Idag var det sångträningar och vi sjöng julsånger och det var riktigt stämningsfullt. I skolan var det inte det minsta stämnings fullt eftersom vi var på inveon ett praktikum och det var absolut inget för mig. Det känns som en självklarhet att välja gymnasium. Sibbo woho...Men vem orkar fara till stan en timme med buss varje dag? Nå vi får se. Hejdå!