Dagens

 
 Den sista bilden är lite lustig men det var enda sätt att få hela mig med :'D
 
Halo! Har inte haft någon blogginspiration på senaste men nu fick jag ett par nya skor så jag måste ju visa dom! Haha. Men idag skrev jag sista provet så nu kan jag bara vara med vänner enda tills Torsdag! Taggad för tefest;) På veckoslutet var vi hos Albin och vi hade vel rätt kul även om det var lite spårat för min del. Det var en skön fotbollsmatch på söndag.
 
Men märkte att jag är den sämst på att hantera stress. Altså inte märks det så mycket annars men jag kan ju inte sova och en natt vaknade jag upp och höll på att få panik för jag drömde att jag fått 4 i biologi.. Så är inte precis förvånad om jag svimmar eller liknande vid studentskrivningarna... Men nu skall jag träffa mina sötisar. Puss!
 
 

Lördags mys

Det här med bloggning går ju inte så bra för tillfället. Men har skrivit 6 moddaessär den här veckan så tanken på att änns skriva lite känns ganska motbjudande. Jag gillar inte riktigt det här med gymnasie... Nä är faktiskt ganska motiverad just nu men är rädd för att den motivationen kommer försvinna sen när det blir mörkt..angst.
 
Igår var et länk, skola och sen vänner. Vi var några tjejer i Rubys nya hus. Det var rätt mysigt och det är alltid kul och träffas när vi går i olika skolor och man inte vet exakt vad som har hänt. Men idag har jag fortsatt med min läx horror, länkat och så var vi med mamma och provad gymmet på hennes jobb. Nu kommer just Cata och Ruby hit för att kolla på film.